Open podia

De Open Podia van Schrijvenswaard worden al een aantal jaren gehouden op het podium van de bibliotheek in Heerhugowaard. De tijden zijn echter veranderd van 13.30 uur naar 13.00 uur. We eindigen rond 15.30 uur. Het Open Podium wordt altijd georganiseerd op een zaterdag in de bibliotheek van Heerhugowaard

adres:

Parelhof 1A, 1703 EZ Heerhugowaard

 

 

Week van de Poëzie 2020 ‘De Toekomst is nu’, Schrijvenswaard nodigt u uit

 

Op zaterdag 1 februari wordt er in het kader van de week van de poëzie een podium georganiseerd door de leden van Schrijvenswaard. Ook zullen er enkele gasten aanwezig zijn Annek Groot en Renate Spierdijk zorgen voor het muzikale gedeelte. Het thema luidt “De toekomst is nu”. Schrijvenswaard is met dit thema aan de slag gegaan. We starten om 13.00 uur en uiterlijk 15.30 zal de middag eindigen. Halverwege houden we een koffie- en theepauze.
Het Podium vindt m.m.v. de bibliotheek plaats in de hal van het Gemeentehuis aan het Parelhof 1 te Heerhugowaard. De aanvang is om 13.00 uur, de toegang is gratis. We eindigen rond 15.30 uur.
U bent van harte welkom, dus tot ziens op 1 februari

 


Met: Annek Groot, Bep Raaijmakers, Marry Bruin, Nel Zuurbier, Annie Dudok, Jan te Boekhorst, Gerdie Hollander, Eugènie Herlaar, Berna Datema, Jan Klaver, Joyce Schipper en Renate Spierdijk

 

BIJWONEN

Wilt u een open podium bijwonen, dan kunt u dit natuurlijk altijd doen. De entree is gratis. Er zijn schrijvers, dichters en singer-sonwriters van Schrijvenswaard die optreden, maar ook zeker van daarbuiten.

ZELF OPTREDEN

Bent u geïnteresseerd in optreden tijdens een open podium, neemt u dan contact met ons.

  

 

De open podia voor 2020 zijn vooralsnog gereserveerd voor 4 april, 3 oktober en 12 december. Deze data zijn voorlopig onder voorbehoud.  Er is nog plek op 4 april, 3 oktober en 12 december!

Wilt u optreden op een van de evenementen, vult u dan alstublieft onderstaand formulier in.

Zet duidelijk uw naam, uw artiestennaam indien u dit heeft, of u gedichten of verhalen schrijft en voordraagt/voorleest of dat u een singer/songwriter - evt. duo of klein muziekensemble.

Geeft u A.U.B. ook aan wat uw voorkeursdatum is. Wij kijken bij de indeling naar diversiteit en tijdstip van aanmelding, maar daarbij proberen we ook zoveel mogelijk naar uw datum van voorkeur te kijken.