Open podia

De Open Podia van Schrijvenswaard worden al een aantal jaren gehouden op het podium van de bibliotheek in Heerhugowaard. De tijden zijn echter veranderd van 13.30 uur naar 13.00 uur. We eindigen rond 15.30 uur. Het Open Podium wordt altijd georganiseerd op een zaterdag in de bibliotheek van Heerhugowaard

adres:

Parelhof 1A, 1703 EZ Heerhugowaard

 

 

 

BIJWONEN

Wilt u een open podium bijwonen, dan kunt u dit natuurlijk altijd doen. De entree is gratis. Er zijn schrijvers, dichters en singer-sonwriters van Schrijvenswaard die optreden, maar ook zeker van daarbuiten.

ZELF OPTREDEN

Bent u geïnteresseerd in optreden tijdens een open podium, neemt u dan contact met ons.

 

Open Podium van Schrijvenswaard

Het Open Podium van zaterdag 4 april zal geen doorgang vinden vanwege de onzekerheid van de actualiteit van de dag over het Corona virus. Natuurlijk zullen we onze gasten opnieuw uit nodigen voor het Open podium wat onder voorbehoud plaats zal vinden op zaterdag 3 oktober.

 

De open podia voor 2020 zijn vooralsnog gereserveerd voor 3 oktober en 12 december. Deze data zijn voorlopig onder voorbehoud.  Er is nog plek voor een singer/songwriter op 3 oktober en 12 december!

Wilt u optreden op een van de evenementen, vult u dan alstublieft onderstaand formulier in.

Zet duidelijk uw naam, uw artiestennaam indien u dit heeft, of u gedichten of verhalen schrijft en voordraagt/voorleest of dat u een singer/songwriter - evt. duo of klein muziekensemble.

Geeft u A.U.B. ook aan wat uw voorkeursdatum is. Wij kijken bij de indeling naar diversiteit en tijdstip van aanmelding, maar daarbij proberen we ook zoveel mogelijk naar uw datum van voorkeur te kijken.