LEDENAVONDEN

Op onze maandelijkse ledenavonden hebben we meestal een thema of schrijfopdracht voorbereid. Alle leden lezen hun eigen verhaal of gedicht voor en deze worden hierna besproken. Doorgaans wordt hierna een korte workshop gegeven of worden er een of meerdere schrijfopdrachtjes ter plekke uitgewerkt en besproken. Wij streven naar een creatieve en open sfeer met positieve commentaren en steun aan elkaar.

 

We houden onze gezellige bijeenkomsten in de Vuurplaats op de Keizerfazant 46 in Heerhugowaard.

Inloop met koffie en thee is vanaf 19:00 uur. We starten om 19:30 uur tot ca. 21:30 uur.

Dit zijn de data in 2023:

 

Donderdagavond 19 januari,

16 februari,

16 maart,

20 april,

11 mei (i.v.m. Hemelvaartsdag 1 week eerder) 

15 juni.

Zomerstop juli en augustus.

21 september,

19 oktober,

16 november en

21 december.

 

 

 

 

 

 

 

Zie voor meer info het tabblad OPEN PODI

 

ANDERE EVENEMENTEN

Al dan niet door Schrijvenswaard georganiseerd kunt u hieronder wedstrijden, signeersessies en andere leuke en interessante evenementen vinden.

 

 

Week van de Poëzie 2020 ‘De Toekomst is nu’, Schrijvenswaard nodigt u uit

 

Op zaterdag 1 februari wordt er in het kader van de week van de poëzie een podium georganiseerd door de leden van Schrijvenswaard. Ook zullen er enkele gasten aanwezig zijn Annek Groot en Renate Spierdijk zorgen voor het muzikale gedeelte. Het thema luidt “De toekomst is nu”. Schrijvenswaard is met dit thema aan de slag gegaan. We starten om 13.00 uur en uiterlijk 15.30 zal de middag eindigen. Halverwege houden we een koffie- en theepauze.
Het Podium vindt m.m.v. de bibliotheek plaats in de hal van het Gemeentehuis aan het Parelhof 1 te Heerhugowaard. De aanvang is om 13.00 uur, de toegang is gratis. We eindigen rond 15.30 uur.
U bent van harte welkom, dus tot ziens op 1 februari

 


Met: Annek Groot, Bep Raaijmakers, Marry Bruin, Nel Zuurbier, Annie Dudok, Jan te Boekhorst, Gerdie Hollander, Eugènie Herlaar, Berna Datema, Jan Klaver, Joyce Schipper en Renate Spierdijk